Főoldal » Föld napja az iskolában

Föld napja az iskolában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A mozgalmat 41 éve indította el egy amerikai egyetemista, Denis Hayes (1970. ápr. 22.-én).   A mozgalom célja, hogy különböző akciókkal hívják fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Akkor 25 millió amerikai állt mögé, azonban ma már az egész világra kiterjedt, és lázba hozza az embereket.

Világszerte rengeteg környezetvédelmi programot szerveznek ezen a napon. A rendezvényekről itt tájékozódhatunk: http://www.fna.hu/afoldnapja/rendezvenyek

A Föld Napját természetesen az iskolákban is megünneplik. Ezen az oldalon összegyűjtöttem néhány ötletadó weboldalt, iskolai vetélkedő forgatókönyvét: http://www.gyakorolj.hu/szokasok/foldnapja/fold.php

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?