Főoldal » Gyúrjunk az iskolára – készíts taneszközöket!

Gyúrjunk az iskolára – készíts taneszközöket!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Augusztusban az üzletek polcai roskadásig tele hasznos és kevésbé hasznos tanszerekkel vagy tanszereknek látszó tárgyakkal. Némelyikre szükség van az iskolában, némelyikre nem.

De mennyivel olcsóbb és szórakoztatóbb, ha néhány eszközt magunk készítünk el? Remek alkalom ez arra, hogy lelkiekben is ráhangolódjunk a tanévkezdésre.

Decoupage technikával bármit díszíthetünk. Fadobozból készíthetjük el ezt az íróasztalra helyezhetó ceruzatartót. Részletes leírást itt olvashatunk.

[token node title-raw]

Még olcsóbb ez a ceruzatartó, nem kell más hozzá, mint egy kis maradék textil és néhány WC papír guriga. Olyan egyszerű, hogy még ovisok is gond nélkül elkészíthetik. Nézzük, hogyan készül!

[token node title-raw]

Anyukák és nagyobb lányok figyelmébe ajánlanám ezt a focilabdás fiús tolltartót!  Elkészítéséhez már varrógép is szükségeltetik. Nem annyira egyszerű, de a siker garantált. Elkészítési útmutató itt található.

Itt aztán ötletdömping van, minden, ami a tanuláshoz kell: >>>

[token node title-raw]

További ötletek, leírások errefelé…

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?