Főoldal » Hogy veszed rá magad a nem-szeretem-dolgokra?

Hogy veszed rá magad a nem-szeretem-dolgokra?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Én egyszerűen úgy teszek, mintha már megcsináltam volna őket. És ez bejön.

A múltkor, amikor arról írtam a blogon, hogy rendet raktam a gyerekek ruhásszekrényében, és kipakoltam a kinőtt ruhákat, a bejegyzés születésének pillanatában ez még csak terv volt. Mivel azonban leírtam és publikáltam, már nem engedhettem meg magamnak, hogy nem teszem meg. Délután teljesen természetesen nekiálltam, és 20 perc alatt túl voltam rajta. Persze kicsi fiam hathatós közreműködésével, aki a kinőtt és félretett ruhák kupacát újra és újra feltúrta és a darabokat széthordta a lakásban. :)

Szerintem ha egy nyelvtanulási naplóban egy hétre előre megtervezed és le is írod, melyik nap mit fogsz megtanulni, kisebb az esélye annak, hogy elsumákolod majd a tanulást. Egy próbát megér, nem?

 

 

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hasonló bejegyzések

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?