Kettő az egyben, társasjáték és matematika

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A matematikai alapműveletek elsajátítása rendkívül fontos dolog. A pontos, hibátlan számolás előfeltétele a bonyolultabb matematikai feladatok megoldásának. Készítettem egy társasjátékot, amely segít, hogy ezt a nehéz feladat elvégzését egy kicsit kellemesebbé tegye.

A társasjáték elején választhatunk, milyen műveletet és milyen számkörben szeretnénk gyakorolni. Majd máris kezdhetjük az első pályát!

[token node title-raw]

Itt – ha jól számolunk – egy katicabogárral lépegethetünk a táblán, pontosan annyit, amennyit a virtuális dobókockánkkal dobtunk. Néhány gonosz kis bogár azonban elrejtőzött, és ha netán összeakadunk velük, bizony ránk ijesztenek.

[token node title-raw]

A második pályán egy nyúllal ugrálunk végig a gödrökkel teli mezőn. Ha rossz helyre érkezünk, kis barátunk eltűnik a gödörben.

[token node title-raw]

A harmadik pályán egy vándorlegény bőrébe bújhatunk. Itt is érhetnek meglepetések, de ha szerencsések vagyunk, kevés számolással célba érhetünk.

[token node title-raw]

A harmadik pálya végén megadhatjuk nevünket, e-mail címünket és így a sorsoláson is részt vehetünk.

Kellemes szórakozást és jó munkát kívánok, a játék itt található: http://www.gyakorolj.hu/tarsasjatek/valaszt.php

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client0/web5/tmp) in Unknown on line 0