Főoldal » Mi leszek, ha… már felnőtt vagyok?

Mi leszek, ha… már felnőtt vagyok?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Tudás-vágy: ezt tanulná az utca embere
A Mi leszek, ha… már felnőtt vagyok? című kisfilmet a Felnőtt tanulók hete rendezvénysorozat apropóján készítette a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus. A film gerincét járókelőkkel készített, a megkérdezettek felnőttképzési elképzeléseiről szóló villáminterjúk sorozata adja: az utca embereit arról faggattuk, mit tanulnának szívesen és milyen formában, mennyire érzik hasznosnak a már megszerzett tudást, mi az, ami elkedvetleníti őket, és mitől vonzó számukra egy adott tanulási lehetőség.
A film nem állást foglal, pusztán bemutat: célunk az volt, hogy egyfajta 2011-es pillanatfelvételt adjunk a felnőttképzések és a felnőttkori tanulásról szóló programok célközönségéről.
Forrás és videó:http://www.erikanet.hu/oldal.php?menupont_id=6786&cikk_id=28798
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A5jjLRmzKac

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?