Főoldal » Végre egy megbízható összehasonlító oldal!

Végre egy megbízható összehasonlító oldal!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kedves Látogatóink!
Elindult egy független alapítványi kezdeményezés, amelynek kimondatlan, de határozott célja az lett, hogy rendet rakjon, egyúttal pedig iránymutatást nyújtson a felnőttképzési intézmények árképzésének gyakran átláthatatlannak tűnő szövevényében.

Mint ahogy a körültekintő olvasók már bizonyára értesültek róla, a felnőttképzési intézmények egy jelentős része hol a regisztrációs díj
mellékes említésével, hol a kedvezőtlen részletfizetési lehetőségekkel, hol pedig a modulzáró vizsgák külön felszámolásával próbálják kozmetikázni az áraikat.

A www.tanfolyamvalaszto.hu oldal máris 30 tanfolyam értő összehasolítását teszi lehetővé, és a honlap fejlesztése folyamatos és gyors.

Érdemes figyelemmel kísérni és a magunk részéről rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb OKJ-s tanfolyam esetében úgy sikerült a

legkedvezőbb árat és egyéb fontos feltételeket együttesen produkálnunk, hogy ez egy cseppet sem ment ez EFEB-től megszokott minőségi oktatás és vizsgáztatás rovására.
Forrás: http://www.efeb.hu/felnottkepzes/index/178/vegre_egy_megbizhato_osszehasonlito_oldal

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?