Közigazgatási per hatóságokkal szemben | Felsőfokon.hu

Közigazgatási per hatóságokkal szemben

Jog és közigazgatás
Vezérkép: 
Közigazgatási per hatóságokkal szemben

Különösen fontos és jelentőséggel bír a közigazgatási bíróságok új szervezeti formában való működése.


A hatóságok gyakran túl rigorózus szabályai ellen a bírói mérlegelés hozhat új jogforrásként kiegyensúlyozottabb jogalkalmazást.


Törvényességi szempontú közigazgatási bíróság azonban nehezen talál majd megfelelő választ a rossz társadalmi hatást kifejtő, előzetes hatástanulmányokkal alá nem támasztott alkalmazott jogszabályokra.


ELJÁRÁSOK - KÖZVETÍTÉS ÖNKORMÁNYZATOKNÁL


Ennek megfelelően a civilszervezet, a vállalkozás, az állampolgár különösen kiszolgáltatott és szakszerű igazságügyi közvetítés perben, hatósági közvetítés hatósági eljárásban nagyon sokat tehet az ügyek megnyugtató lezárásáéert.


ÜGYVÉDEK - MEDIÁTOROK


195 bíró országszerte ad nyomatékot a vállalkozások, állampolgárok hatóságokkal szembeni jogvédelmének, ha a hatósági eljárásban már felkészült szakemberek vettek részt és a hatósági eljárásban az álláspontok ténylegesen, szakszerűen lettek kifejtve!


Fellebbezést már szakember nélkül nem javasoljuk beadni, mivel a fellebbezés később nagy súllyal bírhat a bírói mérlegelés lehetőségeinél!


Közigazgatási és hatósági perekben Győrben - Budapesten - Kecskeméten fogadjuk ügyfeleinket!  06-302-164-102 munkaidőben!


 


Ajánlott bejegyzések

 • A lakás, ami visszhangzik

  Nagy izgalommal nyitottam ki az ajtót. Bekiabáltam, hogy van-e bent valaki, de két pár elárvult cipőn kívül egy lélek sem volt odabent. Körülnéztem, a szobámat rögtön megtaláltam: 1-es számú. A konyhában rengeteg lábos, tányér, evőeszközök. A polcokon fűszerek, só, olaj, egyszóval minden, ami a...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Utódaink majd egy nyelven beszélnek

  Európában élünk. Fontos számunkra európaiságunk és az az összekötő kapocs, mely falakat dönt és hidakat épít. Ez pedig a nyelv, a közösségformáló erő és a kultúrák közvetítésének eszköze. Nyelvek környezetébe lehet születni, szerencsések a világnyelveket anyanyelvként beszélők, de ennek híján...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Könyvajánló...

  Ruff János: A méhészmester könyve

  A Szaktudás Kiadó Ház gondozásában megjelenő Mestergazda Könyvek sorozat kötete.

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Red Bull Air Race: A párbaj folytatódik - Arch nyert

  Pár év szünet után Márciusban Abu-Dhabiban indult újra az Air Race sorozat, s akkor Paul Bonhomme nyert, ezúttal viszont riválisa Hannes Arch lett a leggyorsabb. A második versenyt Horvátországban...

  Bejegyzés elolvasása >>>
 • Újból "Vidék Kaland"!

  A VM. Sajtóiroda tájékoztatója szerint a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA 2013-ban is meghirdeti népszerű kommunikációs programját, a Vidék Kalandot. A Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával ebben az évben már nemcsak...

  Bejegyzés elolvasása >>>

Hozzászólások

Felsofokon.hu © 2010-2015 Felsőfokon.hu Nonprofit KFT | Jogi nyilatkozat