Közigazgatási per hatóságokkal szemben | Felsőfokon.hu

Közigazgatási per hatóságokkal szemben

Jog és közigazgatás
Vezérkép: 
Közigazgatási per hatóságokkal szemben

Különösen fontos és jelentőséggel bír a közigazgatási bíróságok új szervezeti formában való működése.


A hatóságok gyakran túl rigorózus szabályai ellen a bírói mérlegelés hozhat új jogforrásként kiegyensúlyozottabb jogalkalmazást.


Törvényességi szempontú közigazgatási bíróság azonban nehezen talál majd megfelelő választ a rossz társadalmi hatást kifejtő, előzetes hatástanulmányokkal alá nem támasztott alkalmazott jogszabályokra.


ELJÁRÁSOK - KÖZVETÍTÉS ÖNKORMÁNYZATOKNÁL


Ennek megfelelően a civilszervezet, a vállalkozás, az állampolgár különösen kiszolgáltatott és szakszerű igazságügyi közvetítés perben, hatósági közvetítés hatósági eljárásban nagyon sokat tehet az ügyek megnyugtató lezárásáéert.


ÜGYVÉDEK - MEDIÁTOROK


195 bíró országszerte ad nyomatékot a vállalkozások, állampolgárok hatóságokkal szembeni jogvédelmének, ha a hatósági eljárásban már felkészült szakemberek vettek részt és a hatósági eljárásban az álláspontok ténylegesen, szakszerűen lettek kifejtve!


Fellebbezést már szakember nélkül nem javasoljuk beadni, mivel a fellebbezés később nagy súllyal bírhat a bírói mérlegelés lehetőségeinél!


Közigazgatási és hatósági perekben Győrben - Budapesten - Kecskeméten fogadjuk ügyfeleinket!  06-302-164-102 munkaidőben!


 


Ajánlott bejegyzések

Hozzászólások

Felsofokon.hu © 2010-2015 Felsőfokon.hu Nonprofit KFT | Jogi nyilatkozat

Facebook Google+ LinkedIn Youtube Twitter