Főoldal » Népegészségügy a WC szabványoknál kezdődik – Patrióta fogyasztóvédelem összegzése 2013-ban

Népegészségügy a WC szabványoknál kezdődik – Patrióta fogyasztóvédelem összegzése 2013-ban

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Patrióta fogyasztóvédelem – félévi összefoglalás fogyasztói, ügyfél jogsérelmekrõl

Félévi fogyasztói áttekintés Magyarországon – MÁV fogyasztói sérelmektől, a társasházi kiszolgáltatottságtól, a magáncsőd hiányán át a vendéglátóhelyek WC színvonaláig! 2013 év hozzánk elérkezett tapasztalatait összevetve a politikai erők kezdeményezéséig megállapítható: a fogyasztói kosár üressége, aránytalansága döbbenetes Európa más országaihoz képest! Súlyos hiány a mérsékelt demokraták, vagy a KDNP által szorgalmazott európai színvonalú magáncsőd szabályozása.


 

Megfelelő kontroll nélkül súlyosan sérülnek a kisebbségi tulajdonosok érdekei a társasházakban, nincsenek a MÁV használatára ösztönző területi jegyek és programok, nívótlan és balkáni állapotok a WC kialakítás és müködtetés területén!

Természetesen az élelmiszerbiztonság,a magyar termékek népszerűsítése területén javuló fogyasztóvédelmet is jelentő intézkedések elismerést érdemelnek Fazekas Sándor miniszter aktivításával.

2010 óta megváltoztatott jogszabályok a társasházakban súlyos hátrányba hozzák a kisebbségi tulajdonosokat, a jogsértő közös képviselők szankciói és intézkedő hatóságai egymásra várnak. Ez a devizahitelezés ügyével együtt fogyasztói sérelmeket, családi tragédiákat jelent.

Van olyan konkrét eset, hogy gyermekes család panel lakását 6 hónap alatt elárverezték folyamatos befizetései mellett.

Az Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata által szorgalmazott családi csőd, magáncsőd Dánia, Svédország mintájára való kialakítása még hiányzik a parlament részéről. Ezek a gazdasági migráció okai is! (MTI-OS/Magyar Vélemény)

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?