Főoldal » Újraindul a Gyurka guru tanításai

Újraindul a Gyurka guru tanításai

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kedves Olvasók!

Hosszú kihagyás után újraindul a Gyurka guru tanításai. Augusztus közepén, hat és fél hónapot követően tértem haza Finnországból. Azóta ügyes-bajos dolgaimat intézem. Van mit tenni.

Az elmúlt időszak eseményei jelentős benyomást tettek rám. Újra kellett gondolnom a kapcsolatomat az egész autizmus témával, beleértve a bátyámmal való viszonyomat is. Ennek megfelelően az egész blog tematikájában jelentős változások fognak beállni, elsősorban nem külsőleg, hanem tartalmilag.

Ami változatlan, hogy továbbra is kiegészítem majd a Gyurkával kapcsolatos történeteket szakmai jellegű tartalmakkal, melyek az ismeretterjesztést fogják szolgálni.

Valamint, hogy Gyurkával minden hétfőn találkozhattok majd. Kezdés holnap!

Jó olvasást kívánok hozzá!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?