Főoldal » Zengő-zúgó győzelem

Zengő-zúgó győzelem

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Michelisz Norbert megszerezte Nekünk az ország első WTCC világbajnoki címét. Mit lehet ehhez még hozzá tenni? 


Nem vagyok egy nagy technikai sport fanatikus ezt kijelenthetem, de a magyar sportnak mindig nagy szurkolója voltam, (vagyok, és leszek is) mindig szurkoltam azoknak is, akik egy kicsit elfeledett, vagy az országban kevésbé preferált sportban alkotnak maradandót. Örültem Talmácsi Gábor világbajnoki címének, Bodrogi Tour indulásának, a magyar bobosoknak, a curling csapatnak és minden úttörő sport képviselőjének. Nagy dolog ez bizony, főleg úgy, hogy egy magyar versenyző, magyar csapatban magyar menedzserrel hajtotta mindezt végre. Nem kis munkával járó győzelem ez.

Fontos, hogy ez a történet így ért véget, hiszen kis országunkban sajnos sokszor csak az eredmény számít, a bejárt út gyakran nem fontos. Pedig mennyi munka van egy-egy ilyen győzelemben, egy-egy versenyben. Az út és a cél külön is értékelhető, de egyik függ a másiktól. Norbi bejárta az utat, elérte, hogy az ország megismert egy sportágat, egy versenyt, egy versenyzőt. Azt éreztem, mint amikor Kokó boxolt, mindenki a szorítót figyelte, amikor a magyar hoki válogatott a legjobbak közé került, amikor Talmácsit figyelte a fél ország minden versenyen. Norbi bejárta a versenyzők számára kijelölt utat, ami nem egyszerű feladat. Az év újonca lett, majd futamgyőzelmekkel és dobogós helyekkel hívta fel magára a figyelmet. Most pedig történelmet írt a nem gyári csapatok világbajnoki címének megszerzésével.

Figyelni kell, nekünk is és Norbiéknak is, mert az út tartogathat még meglepetéseket. Bizonyára emlékszünk még sokan arra is Talmácsi is eltűnt. Sok huza-vona volt Gábor karriere körül majd úgy alakult a dolog ahogy…
Bízom benne, hogy Michelisz Norbert neve fog még fényesen csillogni a későbbiekben is. Nem tudom, hogy történnek a WTCC világában a dolgok, de nem elképzelhetetlen, hogy egy gazdagabb gyári csapat bejelemkezik a magyar tehetségért. Hogy mi lesz a jövő? Szerintem biztosan senki nem tudja. Jön-e egy új csapat? Norbi igent mond-e? Folytatják a mostani csapattal és marad minden a régiben? Nem gyári versenyzőkét megy tovább az élet és címvédés lesz a tét? Mekkora szerepe volt a csapatnak és Norbinak ebben a sikerben? Lehetnének-e külön-külön is sikeresek?

Ezekre a kérdésekre még tippelni sem tudnék…Egyben azonban nagyon bízom. Ez a korona nem egy karrier megkoronázása, ez egy hosszú fényes karrier első mérföldköve volt ˝csak˝…

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?