Főoldal » A magyar a legősibb nép? A boszniai piramisokról

A magyar a legősibb nép? A boszniai piramisokról

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szeretném hinni hogy igaz. De, ha így van, miként lehet ennyire titokban tartani? Persze ez épp olyan, mint az UFO téma. Ha valóban léteznek és vannak itt a Földön leletek, (elrejtve szupertitkos katonai bázisokon…), hogy nem látjuk? A mai modern világban, szinte mindenkinek kamerás mobilja van már. És sok helyen virágzik a korrupció. Ha tényleg van titkos földönkívűli lelet a Földön, tuti kellett volna már hogy legyen pénzéhes bennfentes, aki kiszivárogtat értelmes bizonyítékot. Nem elmosódott ezeréves képet, hanem hihetőt.
Épp ez a helyzet ezekkel a piramisokkal is. Számomra így inkább csak egy szekta összeesküvéselméletének tűnik még…De várjuk a további bizonyítékokat. Videó a témáról:
 http://www.youtube.com/watch?v=qOfrj6pXsy0&feature=youtu.be

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?