Főoldal » Alternatíva a kormányzati munkában – politikai üzenet és decentralizáció

Alternatíva a kormányzati munkában – politikai üzenet és decentralizáció

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyarország kormányzása és kormányzati munkája nem tudja megkerülni a nemzetközi mérések összehasonlításait.

A tudomány ma ismeri a “jó kormányzati munka” a “jó kormányzás” fogalmát és tartalommal töltötte meg!

Nemzetközi mérések, nemzetközi trendekben sokáig volt előkelő helyen a kormányzati munka minősítésekor a centralizált, vagy decentralizált kormányzat értékelési párosa.

Mind a sajtó általi fogadtatásból, mind a józan és mértéktartó politikai véleményekből látszik, Magyarországon okos döntés lehet a kormányzati intézmények decentralizációja, a vidéki városok és szaktárcák összekapcsolása.

A kormányzati decentralizáció egy alternatíva a kormányzati tevékenységben amit lehet jól, vagy rosszul kivitelezni – vélekedik a kormányzati decentralizációról Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus.

Okos politika, okos kormányzati munka azonban a decentralizációt tartja előnyösebbnek, mint az egybefüggő kormányzati negyedeket.

Kormányzati decentralizáció olyan folyamat, amelyet a mérsékelt demokrata gondolkodás mód jó alternatívának tart, támogatásra érdemes a társadalom részéről, ha számos egyéb követelményt betart a magyar kormány. (Fotó:www.kormany.hu)

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?