Európa gyengülése lehet más nagy országok célja

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Magyarország földrajzi helyzete alapján a gazdaságban erősen kitett országnak számít.

Miért is lenne ez másképpen a kontinens politikai trend hullámaiban?

 

 

Magyarország számára a profi és szakszerű, korszerű titkosszolgálat szinte társadalmi létkérdés.

 

Mint sok más terület, a kémelhárítás, a titkosszolgálatok jó működése éppen a hatalmi politikától való távolságában mérhető le minden időkben!

 

 

Ahol a hatalmi politika nem méri fel jól saját határait, ott a belpolitikai megfigyelések nőnek, míg az idegen titkosszolgálatok megerősödve dolgoznak – saját országuk politikai céljai, politikai trendjei szerint!

Egy ország társadalma nem becsülheti le a sajtóban nyilvánossá vált méretű idegen országok titkosszolgálatainak működését.

 

 

Magyarországot a médiumokban megjelent nyilatkozatok alapján éppen nem Európától kell védeni, hanem Európát a más országok tevékenységétől, elvileg még Európa részeként!

 

Ez a belpolitikai választás előtti politikusi fóbiák helyett, a szakszerű és az idegen titkosszolgálatokkal lépést tartó magyar titkosszolgálati szakmai munkát kívánja meg a kémelhárítás területén.

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client0/web5/tmp) in Unknown on line 0