Főoldal » Gyakornokot keres a Tempus Közalapítvány

Gyakornokot keres a Tempus Közalapítvány

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az oktatási és képzési pályázati programokat kezelő Tempus Közalapítvány kommunikációs csoportja gyakornokot fogad 2012. őszi félévében.

 

Olyan gyakornok jelentkezését várjuk, aki elsősorban a rendezvényszervezés terén szeretné elmélyíteni, gyakorlatra váltani az ismereteit.  Lehetősége lesz önálló feladatok révén a rendezvényszervezés minden fázisát megismerni, nagyszabású nemzetközi konferenciák és promóciós események szervezésében is részt venni. A kommunikációs feladatokon túl betekintést nyerhet különböző nemzetközi ösztöndíjprogramok működésébe, a hazai és európai oktatási-képzési szakpolitikákba.

 

Előnyt jelent, ha a jelölt jó szervezőkészséggel rendelkezik (pl. részt vett egyetemi vagy más rendezvények megszervezésében), jól beszél angolul, és érdeklődik az Európai Unió aktuális kérdései iránt. Olyanok jelentkezését várjuk, akik legalább 3-4 hónapra szóló gyakornoki helyet keresnek.

 

A gyakorlat megkezdésének időpontja 2012. szeptember 10. (vagy megegyezés szerint).

 

A jelentkezők önéletrajzát és motivációs levelét a kommunikacio@tpf.hu

e-mail címre várjuk 2012. augusztus 28-ig.

 

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?