Főoldal » Ablakokat, autókat támadó madarak

Ablakokat, autókat támadó madarak

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ez érdekes…Mostanra gyakoribbá vált a madarak agresszív reakciója a tükörképpel?!

Az elmúlt napokban több érdeklődő telefon is érkezett az MME Központi Irodájába, melyekben furcsán viselkedő: autó visszapillantó tükrét és hátsó üvegét, valamint lakás ablakát kitartóan támadó madarakról számoltak be az emberek. Ráadásul egy videofelvételt is kaptunk, mely egy hím házi veréb tükörkép-harcát mutatja be. Ezek a madarak meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerülnek, mert a tükörkép “betolakodóval” vívott sokórás mániákus küzdelem teljesen természetellenes körülmények között zajlik, hiszen az “ellenség” soha nem adja fel, így a madár képes a végkimerülésig támadni.  

Eközben nem táplálkozik rendesen, nem tudja a területét megvédeni a valódi riválisoktól, és akár a fiókák etetésébe való besegítést is hanyagolhatja.    

Forrás: www.mme.hu  

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?