Főoldal » Astronómia

Astronómia

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Emlékszem már gyerekkoromban lenyűgözött a csillagos égbolt szépsége, nem is sejtve annak rejtelmeiről és hatalmas erőiről. Esténként mindig a gangon (régi házaknál lévő körfolyó) állva néztem, ahogy a Hold “megvilágítja” a háztetőről lelógó, számomra hatalmasnak tűnő kristálytiszta jégcsapokat, csodás áttetsző, kék színre festve azokat. Valahogy így kezdődött a csillagászat szeretete. Biztos vagyok benne, hogy sokan nézegették, illetve nézik ma is és próbálják felfedezni mindazt, amit még nem tárt fel előttünk az univerzum nagy egésze. Most egy olyan „utazásra” szeretném invitálni az olvasókat, ahol olyan kérdésekre kereshetünk választ, amelyek világunk és saját létünk megértéséhez segítenek hozzá bennünket. Ennek tükrében szeretném megosztani a csillagászat csodálatos világát, remélve, hogy mások is kedvet kapnak eme tudományág érdeklődése iránt.


 


  

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?