Főoldal » “Mókusinvázió”

“Mókusinvázió”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Egy kanadai házaspár – Melissa Brandts és férje – 2009. augusztusában készült bájos fotója járja be a világot és egyúttal egy kisebb őrületet is elindított.

A férjem és én a kanadai Banff Nemzeti Parkban kirándultunk a Minnewanka tónál, amikor megálltunk, hogy egy időzítős képet készítsünk magunkról. Letettük a kamerát egy sziklára és mikor beálltunk a képhez, egyszer csak egy kíváncsi kicsi mókus jelent meg, akinek felkeltette az érdeklődését a kamera fókuszának a hangja, és belekukkantott a felvételünkbe. Ilyen csak egyszer történik az életben! Napokon át nevettünk ezen a kis állaton!!

A bátor mókussal készült közös képüket megosztották a National Geographic oldalán, ahol a nap fotója lett.

Azóta a mókus több, mókásabbnál mókásabb képre is felkerült – lásd. a Galériában.  További képek pedig ezen az oldalon találhatók.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?