Főoldal » Átmenetileg fellélegezhetnek a buszosok Budapesten

Átmenetileg fellélegezhetnek a buszosok Budapesten

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A fővárosi önkormányzat illetékesei, valamint a buszos városnézést bonyolító vállalkozások január 25-i egyeztetésén az a megállapodás született, hogy újragondolják a buszosokat érintő rendelet tervezetet. Amint arról korábban már beszámoltunk, a buszokat üzemeltető vállalkozások egy olyan rendelet tervezet ellen tiltakoztak, amely, többek között szinte teljesíthetetlen környezetvédelmi előírásokat, s ezáltal jelentős versenyhátrányt rótt volna rájuk.

A főváros illetékesétől kapott tájékoztatás szerint szakmai egyeztetésre, s újragondolásra visszaadják a rendelet szövegét, de nem csupán a városnéző vállalkozások méltányolható érvei miatt, hanem azért is, mert a rendeletnek sok mindent kell majd szabályoznia még, például a területhasználattal összefüggő kérdéseket is.
Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?