Főoldal » Csikós tokány

Csikós tokány

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg vöröshagyma aprítva
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 2 dltejföl
  • 1 evőkanál finomliszt
  • 1 kávéskanálnyi só

 

Elkészítés:

A füstölt szalonnát kockákra vágjuk, és megpirítjuk. Rátesszük a hagymát, és megdinszteljük. Hozzáadjuk a paprikát, beletesszük a húst, megsózzuk. Fedő alatt puhára pároljuk. Amikor már majdnem puha a hús, behabarjuk a2 dltejföl és 1 kanál liszt keverékével. Körítésnek galuskát adunk hozzá.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?