Főoldal » Kiállítás a tavon

Kiállítás a tavon

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Különleges kiállítás várja az érdeklődőket 2011. májusától a Városligeti-tavon. A Szépművészeti Múzeum kortárs szoborkiállítást tervez a tóra. Tizennégy uniós ország huszonöt alkotójának vízi szobrai lesznek láthatók a Szépművészeti Múzeum által rendezett Art on Lake – Művészet a tavon című víziszobor-kiállítás keretében május végétől a Városligeti-tavon, a magyar EU-elnökség kiemelt kulturális programjaként, ezzel is köszöntve az Európai Uniót. A helyszín egész Európában egyedülálló: egy 20.000 négyzetméteres mesterséges tó Budapest szívében, a Városliget kapujában, amely egész nyáron várja a csónakázni, sétálni vágyókat. A terület egyben szimbolikus jelentőségű is, hiszen több, mint száz évvel ezelőtt a magyarság többek között az itt található épületekkel, terekkel fogalmazta meg saját magának és a világnak, hogy mit gondol az elmúlt ezer évéről itt, Európában. A Szépművészeti Múzeum ezzel is próbálja a kortárs művészetet közelebb hozni a közönség felé.
A kiállítás helyszínéből adódóan jól látható a hídról, a sétányokról, sőt, az érdeklődők minden nap délelőtt 10 órától sötétedésig körbe is csónakázhatják majd a műveket. A csónakokra jelenleg formatervezési pályázat zajlik.
A kiállítás 2011. május 24 és szeptember 4 között tekinthető meg.
Információ és kép: www.artonlake.hu

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?