Főoldal » Koris farsangi mulatság a Városligetben

Koris farsangi mulatság a Városligetben

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ingyenes koris farsang 2011. február 19. és február 23. között Budapesten a Műcsarnok mellett! A Halló Európa – itt Budapest című látványos fesztiválnak két fő eleme van: a jég és a farsangi magyar szokások. Koncertek, korcsolyázás és fakutyaverseny mellett hőlégballonozás, táncos bemutatók, busó leányrablás, álarc- és mézeskalács-készítés, jégrevü és jéghoki bemutató is várja az érdeklődőket az ingyenes koris farsangon.
Szombaton fellép Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó. Vasárnap a Kössük fel a farsang farkát! című rendezvénnyel a kaposváriak szórakoztatják a közönséget: lesz medveherélés, bolond esküvő és deda-báb égetés, a Somogy Zenekar és a Somogy táncegyüttes pedig táncházba invitálja az érdeklődőket. Több együttes, énekes is fellép az ötnapos rendezvényen: itt lesz az Első Emelet, az R-GO, Fenyő Miklós, Keresztes Ildikó, Szekeres Adrienn, a Bikini és a Dolly Roll, de fellépnek a különböző tehetségkutató versenyek győztesei is. A napot minden este neves DJ-k műsora zárja.
Állandó programok:
Ingyenes korcsolyázás 10-22-ig
Ingyenes emelkedés hőlégballonnal 14-17-ig
Kézműves foglalkozások, álarc készítés, mézeskalács készítés
Farsangi vendéglátás: sültek, fánkok, gulyás, forralt bor, kürtős kalács
Az EU magyar elnökségének hivatalos kísérő rendezvénye.
Forrás: www.halloeuropa.eu
          

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?