Mit esznek a sztárok a Szigeten?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Idén második alkalommal készíti a Sziget legnagyobb sztárjainak ételeit és szolgálja ki, néha meglepő, kívánságait a KIOSK Budapest, a fesztiválköztársaság Nagyszínpadának backstage-ben.

Augusztus legjobban várt hetében közel 100 alkalmazottal, 7000 adag étellel és mindenre megoldást találó séffel dolgozik a KIOSK csapata azon, hogy a nemzetközi sztárfellépők semmiben ne szenvedjenek hiányt, ha ételről van szó. “A backstage ételkínálatának összeállítása komoly kihívás, hiszen az egyszerű magyaros fogásoktól, a kifinomult ételekig minden kell tartalmazni a menünknek” – meséli Orosz Gábor, a KIOSK Executive Séfje. Mint elmondta, idén a BBQ-ra helyezik a hangsúlyt, ezért egy igazi, bükkfatüzeléses szmókerben készülnek majd az omlós húsfalatok, a vendégek szeme előtt.

“Természetesem nem szabad megrettenünk, akkor sem, ha olyan különleges kérésekkel találjuk szembe magunkat, mint a manuka méz, kecsketej vagy az organikus biomajonéz. Ez utóbbit nagyon nehéz beszerezni, így magam készítem el bio alapanyagokból” – magyarázza a séf . ”Az elmúlt években volt már példa arra is, hogy valaki ad hoc sushit rendelt, ezért felpattantam a robogómra és beugrottam a belvárosba, hogy beszerezzem. Eddig mindent megoldottuk, nem tudnak kifogni rajtunk“ – meséli mosolyogva a KIOSK konyhájának főnök.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client0/web5/tmp) in Unknown on line 0