Főoldal » Park Hotel Balatonfüred

Park Hotel Balatonfüred

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Egy kevésbé kellemes élményt szeretnék megosztani a fórum látogatóival, mely egy balatonfüredi szállodához, a Park Hotelhez kapcsolódik. Vendégként megéltem a szállodavezetői, és dolgozói alulképzettség, és a hozzáértés hiánya oly mértékű megjelenését, ami egy három csillagos, Balaton-parti szálloda esetében nem engedhető meg. Az alkalmazottak érdektalenül, és szótlanul állnak a vendég előtt, alig mutatnak érdeklődést a vendégek iránt, alig állnak szóba velük. A szálloda szobái szint alattiak, a parkoló ugyan létezik, védelmet alig ad az autó számára, a kerti medence kacsaúsztató, fürdésre kevésbé alkalmas. Szerintem elkerülendő a hotel.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?