Töltött uborka

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hozzávalók:

  • 6 db kovászos uborka
  • 1 db főtt tojás
  • 10 dkg főtt, füstölt hús
  • 1 dltejföl
  • 1 kiskanál  10 %-os ecet
  • 1 kávéskanálnyi mustár
  • 2 kiskanál porcukor
  • 0,7 dlétolaj
  • 1 kávéskanálnyi reszelt vöröshagyma

 

Elkészítés:

Az uborkák tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, és megtöltjük a felsorolt hozzávalók keverékével.(A füstölt húst is vágjuk apró kockákra.) Az uborkák levágott tetejét visszahelyezzük. Hidegen fogyasztjuk.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?