A kiírás feltételeinek megfelelő szervezetek pályázatát várják a felhívásban szereplő határidőn belül, azaz 2016. március 31. – 2016. május 1. között.

A pályázati felhívás szövege, a pályázati adatlap, a nyilatkozatok, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztató itt érhető el.

Zöld Forrás pályázat

erdőgazdálkodásA Földművelésügyi Minisztérium ismét meghirdeti a több mint 20 éves múltra visszatekintő Zöld Forrás pályázatot. A támogatási igényt közhasznú környezet- vagy természetvédelmi célú társadalmi szervezetek (egyesületek vagy alapítványok) nyújthatnak be a Nemzeti Környezetvédelmi Programba illeszkedő, annak megvalósítását elősegítő projektterveikre.

A pályázatokat 2016. március 31-től 2016. május 6-ig, kizárólag postai úton lehet beadni. Egy jelentkező legalább 500 ezer, legfeljebb 3 millió forint összegre pályázhat.

A pályázati felhívás szövege, a pályázati adatlap, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztató itt érhető el.