Főoldal » A családi otthon megőrzése! Problémás ház, problémás lakás!

A családi otthon megőrzése! Problémás ház, problémás lakás!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Minden ingatlantulajdonos rossz álma, amikor kiderül a probléma az építkezés után, vagy adósságok miatt felgyorsulnak a követelődzések!

A személyes konzultációkon a legtöbb ember elismeri – későn kezdte el megvédeni otthonát, későn keresett fel bennünket! Ön ne essen ebbe a hibábaitt is írtunk róla!

Talán Ön is hallott vitatott fizetési meghagyásos eljárásról, ahol utólag kiderül, hogy az egész követelés alaptalan………

Más esetben egy nyaralás után, nem vehető át egy levél, mert a postás már vissza is küldi a fontos iratokat, ezzel sok téves konfliktust előteremtve az ingatlantulajdonos életében.

A család komoly ügye, ha rendezetlen az ingatlan, ha veszélybe kerül a családi otthon!
Szomorú képek mindenki számára megrázóak a kilakoltatásokról, az elaléló kilakoltatottakról……

Külföldön élő magyarok számára is rendelkezésre állunk!

Honnan kezdődik el egy ilyen probléma – talán egy rosszul sikerült ingatlanközvetítésből, máskor a szomszédoknak okozott kárból.

Élenjáró veszély ma a családi otthonokra a forintosított hitelek körüli követelések, azok kommunikációja a résztvevők között. Talán Ön ismerőse is vett fel autóra hitelt, vagy házbővítésre egykor devizakölcsönt?

A problémás, rendezetlen családi ingatlan nehezen, de általában megőrizhető – ha a tulajdonos már az első felszólításnál, vagy telefonos hívásnál megérti érdemes irodánkat felkeresni!

Szakembereink több szakterület ismerői (műszaki – jogi – földmérői stb.), így a tévedések, vélelmek közösen kiszűrhetőek.

Aktív lakástulajdonos és megbízható szakemberek közösen sokat tehetnek nálunk a családi ház megtartása, társasházi lakás megőrzése érdekében!

Ha már érkezett Önhöz ingatlanával, kölcsönével kapcsolatban levél – ideje felkelni a karosszékből, várjuk ÖNT! Ez a jó megoldás felé vezető út!
Ne feledje 2018. augusztus 20.-án véget ér az ítélkezési szünet a bíróságokon!

Ingatlanok ügyei, ingatlanok vita során a szakkérdések tisztázása fontos időszak, előzze meg a peres kereset gondolatát!

Szerződések miatti vita – pénz miatt gazdasági vita – ingatlanon műszaki hibák – költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) Építési szakértők – Jogászok – Jogvédők – ügyvédek – költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei: 06-706-599-327! (munkaidőben)

Írjon és kérjen időpontot! E-mail: bejelentkezes.ingatlanugy@eposta.hu

Ha ismerőse otthona van bajban, akkor adja át elérhetőségünket számára – még időben!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.