Főoldal » A lehetőségeket ki kell aknázni

A lehetőségeket ki kell aknázni

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az agráriumnak fontos szerepe lesz a gazdasági válság és a szociális gondok kezelésében – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, amikor Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszterrel értékelte a tárca elmúlt egy évét. A miniszterelnök jónak ítélte a minisztérium által folytatott eddigi munkát, további támogatásáról biztosította annak vezetését.

Orbán Viktor miniszterelnök a héten Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszterrel értékelte a tárca elmúlt egy évét. A megbeszélés előtt körbejárták a felcsúti határ szélét, ahol befejeződött az aratás és rendben zajlanak a talajművelési munkák. A megbeszélésen a miniszterelnök kijelentette: az agráriumnak fontos szerepe lesz a gazdasági válság és a szociális gondok kezelésében. A miniszterelnök és a miniszter megállapodtak abban, hogy folytatni kell azt a vidékfejlesztési politikát, amit a kormányprogramban megfogalmaztak.

Elhangzott: a mezőgazdaság számos tartalékot rejt, amit ki kell aknázni, éppen ezért a kormány kiemelt figyelmet fordít az ágazatra. A tíz évre szóló vidékstratégia és az ágazati programok olyan alapot teremtenek, amivel a vidéki, a falusi, a tanyasi élet is visszakapja rangját. A minisztérium közleménye szerint a miniszterelnök jónak ítélte a tárca által folytatott eddigi munkát, s további támogatásáról biztosította a vezetését. (MNO)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.