Főoldal » A Nap éltető és pusztító ereje

A Nap éltető és pusztító ereje

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat és a Napsugárzásvédelmi Tudományos Testület tisztelettel meghívja Önt „A Nap éltető és pusztító ereje” című konferenciára és sajtótájékoztatóra.

Évek óta a nyári szezon kezdete előtt a rendezvény szervezői tartanak egy tudományos konferenciát, amely a tavaszi és a nyári hónapokban megnövekedett kockázatokkal foglalkozik, és tájékoztatást ad arról is, hogy ezeket a kockázatokat miként lehet csökkenteni.

Ebben az évben a felkért szakemberek többfajta megközelítésben azt mutatják be, hogy a Nap milyen jelenetős mértékben segíti, de ugyanakkor veszélyezteti is az életet a Földön.

Erre a konferenciára elsősorban a sajtó munkatársait és a pedagógusokat hívunk meg, mert elsősorban ők azok, akik ezeket az ismereteket el tudják vinni a családokhoz és azokhoz a gyerekekhez, akik ezekben a hónapokban sok időt töltenek a szabadban.

A rendezvény

2012. április 24-én 10:00 órakor kerül megrendezésre az Országos Meteorológiai Szolgálat székházában.

Cím: 1024 Budapest, Kitaibel Pál u. 1. Díszterem

Bővebben:

http://www.ofi.hu/okoiskola/esemenyek/nap-elteto-pusztito

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?