Főoldal » A turizmus fejlesztése a vidékstratégiában…

A turizmus fejlesztése a vidékstratégiában…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat ezúton tisztelettel meghívja Önt az “Aktív turizmus szerepe a vidékfejlesztésben” című szakmai konferenciára, melyet a Föld!Föld Fesztivál előprogramjaként az MNVH a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézettel (NAKVI) közösen rendez meg 2012. július 6-án, pénteken, Tiszakeszin.

A rendezvény a NAKVI és az MNVH által 2011. december 14-én tartott Magyar Vidékfejlesztők Napja „Turizmus és Sport a Vidékfejlesztésben” című szekciójának következő szakmai találkozója.

Szakmai program

165.06 KB

pdf

Ez a térség Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű régiója ahol a Szívlapát Alapítvány 3 éve folytatja kistérségi felzárkóztató programját a helyi lakosokkal szoros együttműködésben. A közös munka során az derült ki, hogy az lenne a legnagyobb segítség az itt élők számára, ha minél többen megismernék a térség helyi sajátosságait / értékeit, természeti- és kulturális adottságait.

A környék egyik legszebb faluja Tiszatarján, ahol a WWF-nek köszönhetően már elindult egy fenntartható életmód projekt, így tökéletes helyszíne lehetne a szintén ebben a szellemiségben szerveződő öko-tudatos Föld!Föld fesztiválnak.

A részletes program, illetve a jelentkezési lap az MNVH honlapján, az alábbi linkre kattintva érhető el:

A kitöltött jelentkezési lapot a turizmus@nakvi.hu címre, 2012. júlis 3-án (kedden) 16:00 óráig szíveskedjen visszaküldeni. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ:

info@foldfold.hu

06 20 480 7485

http://www.foldfold.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.