Főoldal » A víz az élet forrása – Fotópályázat 2013.

A víz az élet forrása – Fotópályázat 2013.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Bayer Hungária és a UNEP (ENSZ Környezetvédelmi Program) klímavédelmi fotópályázatot hirdet hobbi- és hivatásos fotósok részére.

A pályázat témái

  1. Háborítatlan természet – Az érintetlen környezetet szépségét, a benne rejlő energiákat, lehetőséget, potenciált bemutató fotók (pl. a Nap, a föld, a víz, a szél, vagyis a megújuló energiaforrások erejét vagy éppen szépségét bemutató alkotások)
  2. Lenyomat az élővilágon – Olyan fotók beküldése a cél, amelyeken az ember a fenntarthatóság érdekében úgy avatkozik be a természetbe, hogy az a környezet számára is előnyös, hasznos (pl. a mesterséges eszközök zavartalan megjelenése az élővilágban, az együttélés szépsége)

Pályázók köre

Magánszemélyek. A pályázaton részt vehet minden hobbi- és hivatásos, Magyarországon élő és alkotó fotográfus.

A pályázat részletei

Kategóriák

  1. Háborítatlan természet
  2. Lenyomat az élővilágon
  3. Junior (mindkét témában lehet pályázni, de csak egy nyertes kép kerül díjazásra)
  4. Junior mobil

Pályázni lehet digitális fényképezőgép által készített, eredetiből (RAW vagy JPG) kivágott, minimum 5 megapixel (2582×1936) felbontású digitális felvételével, valamint Junior kategóriában mobiltelefonnal készült fényképekkel, melyek kicsinyített (1400×1000) változatát kell feltölteni a pályázati oldalon. A pályázatra fénykép csak digitális formában nyújtható be!

Pályázni szerzőnként maximum 10 (tíz) darab, 2011. július 1-je után Magyarország területén készített olyan eredeti, egyedi fotográfiával lehet, melyeknek szerzői jogával alanyi jogon korlátozás nélkül rendelkezik a Pályázó.

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. június 4.

További információ

A víz az élet forrása – Bayer Klímavédelmi Fotópályázat és Kiállítás 2013

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.