Főoldal » AGROmashEXPO 2013.

AGROmashEXPO 2013.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az agrárágazat legrangosabb szezonnyitó rendezvénye, az AGROmashEXPO 2013-ban is a megszokott január végi időpontban várja az agrárium szereplőit, a szezon előtti első megmérettetésre. Ebben az időszakban ez lesz az egyetlen rendezvény Magyarországon, melyen bemutathatják újdonságaikat a gyártók, forgalmazók.

Teltház lesz a január végi Agromashexpo kiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban; az agrárszakma bemutatójára a kiállítási vásárterület teljesen elkelt, várólistát alakítottak ki, amire az utóbbi időben nem volt példa.

A 2013-as év kuriózuma lesz, hogy az AGROmashEXPO-val egy időben, egy helyen, társrendezvényeként kerül megrendezésre az AgrárgépShow, mely a MEGFOSZ tulajdonába került, így tagjainak széleskörű felvonultatását biztosítja a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Ezáltal az ágazat legteljesebb kínálatát bemutató szakkiállítása várható januárban.

A gépforgalmazók mellett a hazai gyártók (MEGOSZ tagok) is erőteljesebb megjelenésre készülnek 2013-ban, így várhatóan a korábbiaknál még gazdagabb lesz a mezőgazdasági gépek kínálata az AGROmashEXPO-n.

Az eddigi jelentkezések alapján láthatóan tovább növekszik az input és a logisztika témakörökhöz tartozó kiállítók érdeklődése az AGROmashEXPO iránt. A széles kínálat jegyében tovább bővítették a tematikát, így bekerült még a csomagolás, a vízgazdálkodás és a megújuló energia mezőgazdasági célú hasznosítása is.

Az agrárszakma belátta, hogy a Budapesti Vásárközpont olyan helyszín Magyarországon, ahol be tudnak mutatkozni. A kormány is támogatja a mezőgazdaság szakma seregszemléjét, amit mutat, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter elvállalta az Agromashexpo fővédnöki felkérést.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.