Főoldal » Állásbörze a Corvinuson

Állásbörze a Corvinuson

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az mti tájékoztatása szerint országos állásbörze nyílik ma a Budapesti Corvinus Egyetemen. A kétnapos rendezvényre diplomázókat és friss diplomásokat várnak. A KarrierExpo helyszíne a Fővám téri főépület, a rendezvényen csaknem hetven cég körülbelül 1500-2000 állás- és szakmai gyakorlati helye közül választhatnak az érdeklődők.

A szervezők tájékoztatása szerint a legtöbb munkaadó pénzügyi, informatikai és számviteli pozíciókat kínál. A gyakornoki programok mellett az élmezőnyben az értékesítési, kereskedelmi, a kontrolling, a műszaki, logisztikai, marketing, HR és tanácsadói állások szerepelnek.

A kiállítók leggyakrabban bruttó 200-300 ezer forintot ajánlanak fel kezdő fizetésként a friss diplomásoknak – olvasható a tájékoztatóban, amely szerint ma egy frissen végzett átlagosan 270 ezer bruttó fizetésre számíthat.

Mint írták, a felkészült friss diplomásokkal szembeni legfontosabb elvárások listáját évek óta változatlanul vezeti a kommunikáció, az idegennyelv ismerete, a csapatban való együttműködés képessége és a jó problémamegoldó képesség. Ezeket a jellemzőket szorosan követi az ügyfélközpontúság, az elhivatottság, a kezdeményezőkészség, a teljesítményorientált szemlélet, valamint a fejlődés szándéka.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.