Főoldal » Apák Napja! – Apák élete, apák és gyermekek sorsa válás idején!

Apák Napja! – Apák élete, apák és gyermekek sorsa válás idején!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Apák Napja újra itt van, új és még kevéssé ismert ünnepnapként a gyermeket és családot remélő, gyermeket nevelő férfiak elismerése céljával.

Apa a család fontos tagja, a gyermek sorsa nem lehet teljes a szerető apa hiányában.

 

Sportoló, színész, politikus, áruházi segédmunkás, kamionos tud mesélni arról – a sajtó hírek alapján – , hogy férfiként, apaként mit kellett átélnie egy nem várt válóper során, válás alatt.

Sok apa válás után már 40+, 50+ évesen életerős férfiként nem vesz részt új család kialakításában.

Ez sok értékes férfi életében komoly veszteség. (Alkoholizmus, extrém életmód stb.)

 

Magyarországon 2017. június 18.-án minden család külön és megnevezve köszöntheti az apákat!

 

Férfiak sorsa válás idején, házasság felbontása időszakban a gyermek és apa viszontagságai az ünneplés szükségességét kifejezetten megerősítik.

 

Apa a család tagja!

 

Magyarország népesedése és annak növekedése, alakulása az apák tisztelete, szülői jogaik erősebb védelme nélkül elképzelhetetlen.

 

2017 válásainál, gyermekkel kapcsolatos bírósági pereinél, konkrét esetek utáni tapasztalat, az apák könnyen találkoznak az elnapolt tárgyalással, hosszabb bírósági tárgyalással.

 

Addig a gyermekkel a kapcsolattartás, láthatás rendezetlen,az apa számára idegőrlő!

 

Férfiak számára az ingatlan külön kockázata a gyermekkel való kapcsolattartás mellett, fő kérdés válásnál.

Ha a másik fél gyermekkel benn tud maradni a közös ingatlanba, akkor az apa számára keserű évek jönnek.

 

Az új Ptk. kialakításakor a bírósági gyakorlatot vette alapul, éppen ezért létezik a profi és az apák számára hasznos válási jogvita rendezés.

Első Magyar Válási Intézet férfi ügyek munkacsoportja, irodánk és a válásban hozzánk forduló férfiak elkötelezett szakmai partnere. ( Pszichológus – orvos – ügyvédek – válás szaktárgyalók – közgazdászok stb.)

 

Apák Napja egy ünnep, ahol nyomatékosítani érdemes az apák számára – jó megoldások is vannak.

Férfiak válásaiban az általunk biztosított  több szakterület közös munkája, a válásban jó megoldás választása, apák számára lehetséges eredménye az apa és gyermek kapcsolat védelme, a közös tulajdon reális vagyonmegosztása.

(Használati díj, bérleti díj, közös ingatlan kiadása, közös ingóság megosztása, felújítások elszámolása, különösen gyermektartás,szülőtartás váláskor stb.)

 

E jelen nap alkalmából minden munkatárs, barátnő figyelmébe ajánljuk:Írja fel az ügyfélszámot, adja tovább sporttársának, munkatársainak, barátainak, ha megtudja, hogy válnak!  T:06-302-164-102 (Bejelentkezés munkaidőben 10h-17h)!. (Forrás: FÉRFI VÁLÁS ÉS VÁLÓPER)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.