Főoldal » Árvíz – Segítséget kér a Halápi Lovarda!!!

Árvíz – Segítséget kér a Halápi Lovarda!!!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Segítséget kér a Szentendrei-szigeten található Halápi Lovada az árvízhelyzet miatt. Ez nem szakmai cikk, de ha valaki tud, segítsen. A tudomány fejlődése az összefogással kezdődik. Most az ő szavaikat tolmácsolom:

“Kedves Követőink!

Mint ahogy arról értesülhettetek a napokban, ismét nagy árvízre számítunk: állítólag az elmúlt 50 év legmagasabb vízállása fog megdőlni a hét végéig a Dunán. Ez bennünket sajnos nagyon is érint- a védekezési munkáink már elkezdődtek, az erre fordított költségeink már most több százezer forintra rúgnak. És ez még csak az eleje. Kérni továbbra sem szokásunk, de szívesen veszünk minden segítséget, ezért ha van otthon elfekvőben felesleges:


  • – a közelben egy napon belül mozdítható és megvehető körbálás széna
  • – fólia (tekercsben, bontatlan- azért, hogy nehogy lyukas legyen)
  • – szög, csavar
  • – 4 flakon purhab
  • – 50 db fél méteres vascső (földbe leverhető)
  • – benzin, gázolaj (ha valaki cégesen esetleg meg tudja oldani)
  • – villanypásztor szalag

Ezen kívül, ha bármi olyanotok van otthon, ami számotokra szükségtelen, de úgy gondoljátok, hogy nekünk segítség lehet, akkor hozzátok, egy napig nagyjából még megközelíthetőek vagyunk.
Neveket egyelőre nem írunk, de lesz majd egy összesítésünk azokról, akik bármilyen formában segítettek. A mai napon már kaptunk zabos zsákot, kenut, baráti felajánlásokat…

Ha valaki úgy gondolja, hogy anyagilag szeretné támogatni a lovardát, azt is szívesen fogadjuk és köszönjük! Az anyagi segítséget az alábbi számlaszámunkra tudjátok utalni: 11600006-00000000-24218861 Halápi Roland, Erste Bank

Elnézést kérünk, hogy a telefonokat nem tudjuk minden esetben felvenni, mindenki teszi a dolgát, a visszahívásokra pedig hamarosan sort kerítünk.
A fotó az utolsó (2010-es) árvíznél készült.
Köszönjük a támogatást, segítséget, ne izguljatok, amiről tudunk, beszámolunk!”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.