Főoldal » Axiál-Fendt ösztöndíj

Axiál-Fendt ösztöndíj

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Axiál Kft., mint a magyar mezőgazdasági gép- és alkatrész kereskedelem meghatározó vállalkozása, valamint annak beszállítója a prémiumtraktort gyártó Fendt traktorgyár tanulmányi ösztöndíjat ír ki a következő évre legfeljebb 2 fő részére.

A pályázat célja

Szakmai gyakorlat és azt követő két éves állásajánlat.

A nyertes pályázók három hónapos Axiál Kft-nél történő szakmai gyakorlatot követően legalább 6 hónapot a marktoberdorfi (Németország) Fendt traktorgyárban gyakorlati képzésen vehetnek részt.

Pályázók köre

Magánszemélyek: Végzésük évében lévő vagy végzés előtt álló gépész, agrár, vagy kereskedelmi orientációjú hallgatók.

A pályázat részletei

Az Axiál Kft-nél töltött 3 hónap alatt a pályázó betekintést kap az alkatrész- illetve gépkereskedelem, a szerviz, a raktározás technika, a logisztika és a marketing munkájába.

A Fendt gyárban töltött legalább 6 hónap alatt a nyertes pályázó érdeklődési körének és személyiségének megfelelő hangsúllyal betekintést kap a gyártási folyamatba, annak megszervezésébe a megrendelések feldolgozásába, megismeri a gyár termék kínálatát, értékesítési filozófiáját illetve a futó marketing akcióit, és megismerkedik különféle eladási technikákkal.

A szakmai gyakorlat magyarországi ideje alatt az Axiál Kft-től, a külföldön töltött idő alatt a Fendt gyártól a nyertes pályázó ösztöndíjban részesül, amelyből a külföldi tartózkodását a hallgató önellátó módon finanszírozza.

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. szeptember 30.

Benyújtás: kreszg@axial.hu

Kresz Gábor Fendt kapcsolattartó, Tel: 30/227-8547, Email: kreszg@axial.hu

Axiál-Fendt gyakornoki program és ösztöndíj

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.