Főoldal » Az Angyal Egylet tevékenysége

Az Angyal Egylet tevékenysége

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az állatmenhelyek számos módszerrel próbálkoznak, hogy minél több adományt gyűjtsenek a menhelyen élő állatok számára, etetésük, orvosi ellátásuk ugyanis többmilliós összegekre rúg havonta. Az Emberek az Állatokért Alapítvány néhány hónappal ezelőtt egy új támogatási rendszer kiépítését kezdte meg, ez az úgy nevezett Angyal Egylet.

Az Angyal Egylet a győri Emberek az Állatokért Alapítvány hivatalos támogatói köre, amely elsősorban azért alakult, hogy több pénzt tudjanak a menhelyen lévő állatok orvosi költségeire fordítani.

Az Angyal Egylet a „sok kicsi sokra megy” elvén működik, vagyis arra törekednek, hogy havonta minél többen támogassák kis összeggel az állatmenhelyet. Mivel a menhely a megye egyetlen állatotthona, nem csak Győrből, hanem vonzáskörzetéből is idehozzák a kóbor állatokat, így anyagi szükségletei is nagyobbak az átlagosnál. .

Arra is figyelnek az “angyalok”, hogy a támogatók megtudják, pontosan mire fordították az adományozott összeget.
A támogatási forma egyébként nem teljesen új keletű itthon, néhány éve a Noé Állatotthon is gyűjt adományokat hasonló módon a menhelyi állatok számára, náluk sikeresen működik, így a győri menhely is reméli, hogy néhány hónapon belül már két-háromszáz tag fogja az állatok orvosi ellátását rendszeresen pénzzel segíteni.

Az állatmenhelyek egyetértenek abban, hogy az adománygyűjtés kulcsa a kommunikáció, így minden egyesület igyekszik aktív weboldalon és Facebook-oldalon keresztül tartani a kapcsolatot a támogatókkal.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.