Főoldal » Betegek sérelmei, indokolatlan halálesetek, beteg információk a mai egészségügyben!

Betegek sérelmei, indokolatlan halálesetek, beteg információk a mai egészségügyben!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Egy rövid sajtó áttekintés világos képet rajzol arról, hogy megdöbbentő beteg esetek, váratlan halálesetek történnek meg napjainkban. Beteg jogai és beteg információk sok panaszt kapnak éppen a betegek részéről!

Vidékről és külföldi munkából hazaérkező családtagok dermesztő jogsérelmekről számolnak be a személyes meghallgatásokon irodánkban.

Beteg gyógyulása az egészségügyi szolgáltatásban szakembernek és betegnek egyformán központi kérdés! Itt közvetlenül jelentkezhet saját problémájával!

Külföldi kórházban történő lebénulás (eredetileg kisebb lábsérülés miatti bekerüléssel – tolmács nélkül), magyar munkahelyen elkapott fertőzés, (állatok tartása) súlyos szövődményeinek esetei láttatják: A beteg legfontosabb ügye az élete, gyógyulása egy egészségügyi szolgáltatásba kerülve!

Betegek számára lényeges, hogy a kórházzal való indulati és előkészítetlen pereskedés nem célszerű.

Egészségügyi szolgáltatás bonyolult szolgáltatás, kockázatokkal, szövődményekkel, ahol a megfelelő tájékoztatás és a beteg döntés mellett is történhetnek tragikus esetek.

Előfordulnak gyógyszerváltás utáni váratlan halálesetek…….

Folyamatos a bírósági perekben az évekig tartó jogalanyiság és bizonyítás kiegészítés viták, ezek költségeiben a betegnek, hozzátartozóknak nehezen elviselhető.

Betegek jogsérelmeik mellett, általánosan pontosan tudják mennyire nehéz az egészségügyben dolgozók helyzete. (Mentősök, egészségügyi szakdolgozók, kórházi osztályos orvosok stb.)

Hozzátartozók számára az elkerülhető halál, az elkerülhető bénulás, ágyhoz kötött életmód elkerülhetősége egész családjuk életére kiható.

Elkerülhető események bekövetkezése viszont tragikus a családok számára. (Kórházi fertőzések,MRSA fertőzések stb.) Itt tud személyesen közvetlenül is bejelentkezni!

Betegek panaszai kiterjednek a fogászatokra. Ott a megfelelő és pontos egészségügyi dokumentáció, a megfelelő e-mail váltás ár és vállalás dokumentálás segíti a valós betegpanasz jó megoldását, kárvita rendezését.

Meg kell említeni, hogy bármely egészségügyi beavatkozás ügyében meghatározó a beteg következetes magatartása a kontroll vizsgálatok, orvosi konzultációk vonatkozásában.

Minden beteg ügye fontos, elkötelezett szakmai stábunk számára! Először tájékozódjon és keresse fel irodánkat, ne a bírósági per legyen az első!

Pereskedni drága folyamat! Fontos a betegnek és hozzátartozóknak, hogy költségeik ne emelkedjenek túl magasra, de alapos és megnyugtató megoldást érjenek el .

Vidéken, vagy a fővárosban a beteg vélelmezett sérelme komoly ügy, mellyel megfelelő odafigyeléssel segítőkészen foglalkoznak szakembereink.

Saját beteg esetével, hozzátartozóként jogsérelmével kérjen időpontot: 06-305-992842 (Hétköznap 14h-18h)

Ne maradjon kétségek között, az emberi méltóság megőrzése az egészségügyi szolgáltatásban is nagyon komoly igény!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.