Főoldal » Coop Rally…

Coop Rally…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Rally a kiváló magyar minőségi termékekért

A VM. Sajtóiroda arról tájékoztat, hogy  indul a Coop Rally, a minőségi magyar termékeket népszerűsítő, autós vetélkedő – jelentette be Kardeván Endre államtitkár.

A tárca célja  a rallyn  való részvétellel, hogy  felhívja a figyelmet a tudatos fogyasztói szokások kialakítására. Arra, hogy az emberek keressék a jó minőségű magyar árukat a boltokban, a piacokon – közölte az államtitkár.  Mondjanak nemet  a silány áruk dömpingjére, s ezzel már meg is nyertük a vidék harcát – folytat

Kardeván Endre kiemelte: a magyar termőföldet a jövőben is meg fogják védeni, és  támogatják az élelmiszer-feldolgozó üzemek fejlesztését, újak építését. Az 500 ezer forint és 25 millió forint közötti, kedvezményes, 2 százalékos állami kamattámogatású  hitelt és kezességi díjtámogatást  biztosító  Agrár Széchenyi Kártyával, az Országvédelmi Terv Start közmunkaprogramjának  az  útra indításával, az egyszerűsített foglalkoztatási törvény megalkotásával, a kistermelői rendelet módosításával is  bővítik a mezőgazdaság és a rá épülő ipar lehetőségeit.

Bognár Lajos helyettes államtitkár azt hangsúlyozta, hogy a megkülönböztetett minőséget előállító cégek hosszú távon is sikeresek lehetnek, és egyre bővülnek exportlehetőségeik.

A magyar termékek versenyképességét  egyebek mellett a másodlagos élelmiszervizsgálat bevezetésével, az  Élelmiszerkönyv emelt szintű előírásainak kidolgozásával, a Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díj pályázat meghirdetésével kívánja segíteni a kormányzat – mondta.

Csepeli Lajos, a Rallyt szervező  Coop Hungary Zrt. Igazgatóságának  elnöke elkötelezettségüket fejezte ki a minőségi magyar termékek iránt, kiemelve a hazai foglalkoztatásban betöltött szerepüket.  Nem elsősorban saját alkalmazottaik révén  működnek közre a munkahelyteremtésben,  hanem azzal is, hogy a  települések meghatározó részén működő  üzleteikben  számos kistermelőnek biztosítanak piacot.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?