Főoldal » Családok a bíróságon, otthon veszélyben – nyár a cselekvés ideje!

Családok a bíróságon, otthon veszélyben – nyár a cselekvés ideje!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Társasházban lakók, panellakások tulajdonosai néha azzal szembesülnek, hogy a rosszul alakult lakáseladás miatt kerül a panellakás a bíróságra, a család a bíróságra!

Nyár a család számára a cselekvés ideje, ha szakértői szakvéleményre, vagy problémák elhárítására van szükség! Nyáron a családi ingatlanok védelme hatékonyan segíthető elő – várják kollégáink az ügyfélfogadásokon!

Egyre több a társasházakban az alapító okirat módosítása, ha az minden tulajdonos megszavazza, akkor él a társasházi tulajdonosok elővásárlási joga…

Különösen a megakadt lakáseladás, megbicsaklott lakásvétel okoz sok gondot az érintetteknek.

Panellakás, lakás, mint otthon bíróságon az adásvételek hibái mellett, a forintosított egykori devizahitelek miatt fordul elő gyakrabban.

Jelenleg a lakástulajdonosoknak jó tudni, hogy az európai jogértelmezés és a hazai gyakorlat nem teljesen fedi egymást. Az Európai Bíróság előtt van devizahiteles ügy.

Lakástulajdon védelme, a család otthona védelme a panaszosok eseteiben fontos érdekvédelmi és szakmai célkitűzés ügyfélszolgálatunknál. Tulajdonos a bíróságon – mindig kiadással jár! Olvasson még többet a témában és keresse ügyfélszolgálatunkat!

A rosszul alakuló lakásvétel eseteiben az otthon védelme a szakértői feladatokkal és megfelelő dokumentálással segíthető elő! (Ptk.6:73.§) Fontos az előszerződés tartalma!

(Foglaló átadása után kiderülő hibák, elfagyott és alkalmatlan radiátorok stb.)

Irodánk szakemberei a lehetséges építési költségekről szakértői szakvéleményekben adnak információt!
Pereskedés előtt érdemes mérlegelnie minden vitában résztvevőnek, hogy kinek az érdekkörében merül fel az adásvétel meghiúsulása, adásvétel elmaradása!

Lakáseladás, lakásvétel megromlása, zsákutcába kerülése során a tájékoztatás mikéntje, a levelezések tartalma fontos részletekké válnak. (BH 2012.198)

Megakadt adásvétel, rejtett hiba felmerülése eseteiben az otthona védelme, a lakása védelme érdekében jelentkezzen időben irodánknál!

Már meglévő pert is érdemes év végéig – profi szakembereink segítségével – egyezséggel lezárni!

Nyári szünetben a telek, nyaraló, vidéki ingatlan megközelítése mindig könnyebb, mint esős, havas téli hónapokban!

Családok élete, nyugalma megy tönkre felelőtlen károkozások, tönkrement ház és telek miatti perek, hibás kőműves munkák miatt, be nem tartott szerződések miatt!

Telefon: Műszaki iratokkal megbeszélés csak előzetesen egyeztetve a kitűzött időpontban!
Hívja a 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.