Főoldal » DA Sonka Top15

DA Sonka Top15

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A napokban tartotta a Dow AgroSciences immáron hagyományosnak mondható évadzáró decemberi rendezvényét. A rendezvény több éves múltjára tekintve a J.-N.-Szolnok megyei növényvédős szakemberei és gazdái szép számmal és  nagy érdeklődéssel fogadták a Dow AgroSciences szakembereinek előadásait.

A rendezvényt Bartusek Mihály a J.-N.-Sz. Megyei Növényvédelmi Kamara elnöke nyitotta meg hagyományos évadzáró beszédével valamint ismertette a kamarai aktualitásokat.

A rendezvény további menetéért és annak nagyon jó és baráti hangulatban történő lebonyolításáért  Balogh Lajos a Dow AgroSciences kíváló és szakmai körben méltán ismert szakembere volt felelős.

Lajos bevezetője és előadása után Szundy Péter a Dow Seeds értékesítési vezetője  egy különleges Sonka kóstolóra  invitálta meg a jelenlévő termelőket mely egy meglepően új színt hozott a hagyományos rendezvény programjába.
Az előadások sorát Gáspár Gergely a cég területi képviselőjének előadása folytatta  a „ Gabona gyomírtása, több mint egy Szezonra szól..” címmel melyben ismertette a Dow kiváló gyomírtó szereit és annak hatékonyságát.

Bemutatkozott továbbá Papp Zoltán a cég új növényvédelmi fejlesztőmérnöke aki egy rendkívül érdekes előadást tartott a Colombus nevű szer  kukoricában való hatékonyságáról.

Végül Szundy Péter vetőmagos előadása következett melyben kiemelte a Dow Seeds korai koncepciójának kiváló vezértermékét, a méltán népszerű  MT 261-es kukorica hibridet.
 
Az előadás további menetében pedig a jelenlévő termelők rájöttek, hogy a már említett Sonka kóstoló csak egy kis ízelítő volt a Dow Seeds igazi sonkakínálatából, ugyanis a cég  legújabb és versenytársai közt is kitűnő,  új nemesítésű  kukorica hibridet ismertette melynek könnyen megjegyezhető neve a  DA SONKA.
Ez a hibrid a maga 380-as FAO számával és kiváló terméseredményeivel méltán versenyképes lehet a Magyarországi piacon.

A kiváló eredményeket felmutató DA SONKA  a cég saját, és a különböző független kísérletekben is bizonyított, összevetve az MgSzH sztenderd és a versenytársak fajtáival szemben is.

A termelők is egyetértettek abban,hogy egy ilyen finom sonkának senki sem tud ellenállni és kellőképpen megéhezve egy közös jó hangulatban eltöltött ebédet  fogyaszthattak el.

Az ebéd végén Balogh Lajos kollégánkat köszönthették fel a résztvevők születésnapja alkalmából.

Végezetül pedig mindenki láthatta elhaladva mellette, hogy hogyan kapcsolódhat  össze egy SONKA és egy kiváló kukorica hibrid! Mindenkinek javaslom,hogy nyugodtan kóstoljon bele!

Dow AgroScienses

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.