Főoldal » Élelmiszeripari ismeretterjesztő kiadványok elkészítésének támogatása

Élelmiszeripari ismeretterjesztő kiadványok elkészítésének támogatása

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Magyar Turizmus Zrt. pályázati felhívást hirdet a 2013. évi közösségi agrármarketing és bormarketing program keretében az ”Élelmiszeripari ismeretterjesztő kiadványok elkészítése” támogatására.

A pályázat célja

A kommunikációs pályázat célja ágazati ismeretterjesztő kiadványok-, könyvek nyomdai költségeinek támogatása, melyek népszerűsítik a minőségi magyar élelmiszereket, valamint mindazt a hagyományt, örökséget, tudást és fejlesztést, mely biztosítja a fogyasztókat a kül- és belföldi piacon a magyar termékek és élelmiszerek megbízható minőségéről.

Pályázók köre

Támogatás igénybevételére jogosult az a pályázó természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, aki vagy amely mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával, értékesítésével foglalkozik.

A pályázat részletei

A támogatás jellege és mértéke: vissza nem térítendő, utófinanszírozású, a pályázati tevékenységre (nem a program/szolgáltatás megvalósításának teljes költségeire vonatkozóan) maximum 90%-os támogatás.

Egy pályázat minimum összege: 500.000,- maximum 2.500.000,- HUF. Jelen összeg a Pályázó adóalanyiságától függően nettó, vagy bruttó értendő.

Egy pályázó jelen pályázati felhívás keretében maximum 1 (egy) akció megvalósítására adhat be pályázatot.

A benyújtott pályázati anyagnak tartalmaznia kell a támogatni kívánt célt és annak indoklását, a megvalósítás tervezett módját, a vállalt tevékenységeket, részletes költségkalkulációt, az igényelt támogatás összegét, valamint a program várható eredményét. Kérjük a támogatni igényelt tevékenységek bemutatását és részletes kifejtését.

Támogatásban részesíthető tevékenységek:

  • grafikai előkészítés, stúdió munkálatok
  • levilágítás
  • digitális nyomtatás, nyomtatás
  • teljes körű kötészeti szolgáltatást
  • fotózás
  • lektorálás

Pályázó a fenti tevékenységek közül választása szerint végez el egyet vagy többet / a pályázatban kérjük megjelölni / de mindenféleképpen a megpályázott kiadványhoz kapcsolódóan.

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. július 10.

Magyar Turizmus Zrt.

1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

Postázási cím: 1519 Budapest, Pf.: 545.

További információ

Benedekné Kárpáti Ella projektmenedzser, tel.: 06-1-450-8818, e-mail: ella_karpati@amc.hu ”Élelmiszeripari ismeretterjesztő kiadványok elkészítése” támogatására.

Pályázat élelmiszeripari ismeretterjesztő kiadványok elkészítésének támogatására

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.