Főoldal » Élelmiszerklub…

Élelmiszerklub…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Élelmiszerklub Műhely – III. Mi is az a magyar élelmiszer?

  • dátum: 2012.02.22.
  • helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum

Program

12,30-13,00 – Regisztráció

13,00-13,15 – Hazai fogyasztók, hazai élelmiszerek – a bizalom építésének lehetőségei

Előadó: Dr. Polereczki Zsolt, Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Egyetemi adjunktus

13,15-13,30 – Hol tart a rendeleti szabályozás a Vidékfejlesztési Minisztériumban? Mi változott a rendelettervezetben a két társadalmi egyeztetés után?

Előadó: Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Főosztályvezető

13,30-13,45 – Melyek az élelmiszer-feldolgozók álláspontjai a magyar élelmiszerek megkülönböztetéséről?

Előadó: Éder Tamás, ÉFOSZ Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége Elnök

13,45-14,00 – Miként döntenek a vásárlók az élelmiszerüzletekben?

Előadó: Sárközy Ildikó, Élelmiszerklub

14,00-14,20 – Milyen előnyöket jelent az élelmiszer-kereskedők számára a magyar élelmiszerek forgalmazása?

Előadó: felkérés alatt

14,20-14,30 – Az önkéntes jelölések – védjegyek – jelentősége

Előadó: Kecskeméti Attila, Magyar Termék Nonprofit Kft. Ügyvezető

14,30-15,00 – Frissítő szünet

15,00-16,30 – Interaktív műhelybeszélgetés

Résztvevők:

  • Éder Tamás, ÉFOSZ
  • Fazekas Endre, Sió-Eckes
  • Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium
  • Kecskeméti Attila, Magyar Termék Nonprofit Kft.
  • Dr. Polereczki Zsolt, Kaposvári Egyetem
  • Szegedyné Fricz Ágnes, Vidékfejlesztési Minisztérium

Moderátor: Pászti Balázs, Élelmiszerklub

16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.