Főoldal » Épület kárai, ingatlanok műszaki és építési vitái!

Épület kárai, ingatlanok műszaki és építési vitái!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyarországon az építkezések számos ok miatt rengeteg problémát és vitát jelentenek az építtetőnek, ingatlanvásárlónak. ( építőanyag logisztika gondjai, munkaerőhiány stb.)

Épület, ház vitái nagyon sok többlet kiadással járnak.

Egyik hasznos megoldás ezekben a problémákban az okos szakmai megoldás – az építési költségszakértő megbízása! (A tények ismerete, a számok valódi kimutatása, műszaki hibák stb.) Keressen bennünket közvetlenül!

Azonban a költségszakértő megbízása több más ügycsoportban is hatékony, jó megoldást jelent:

– Közös örökség felmérése a kiadások szükségessége, várható kiadások miatt! (Örökségek visszautasítása előtt, örökség közös felújítása előtt stb.)

– Osztatlan közös tulajdonú épület részleges átépítése, felújítása előtt és közben!

– Számla nélkül épült épületek bekerülésének számszerűsítése költségszakértői munkái. (Üzleti ingatlanok, váláskor beépített telek, beépített tetőtér stb.)

– Új építkezés esetén a vállalkozói ajánlatok ellenőrzése, túlzások kimutatása! (Nyaraló építése, házépítés stb.)

Az építési költségszakértői szakvéleményeknél a bírósági peres gyakorlat ismerete fontos tényező, irodánk szakemberei számos esetben bíróság által kirendelt szakértőként is kapnak megbízást.

Ha kár van, ha vita van költségekről, akkor a felek számára a független, bírósági gyakorlatot ismerő, építésügyi költségszakértői munka a biztos információ!

Családi ház adásvétele, észlelt közös tulajdonú ház kárai és felújítása mind olyan helyzet, ahol a csőtörés megállapítása, a kár feltérképezése, felújítás költségeinek ismerete meghatározza a megoldás menetét, lehetőségeit!

Szakmai álláspontunk, hogy irodánkkal a földmérői szakmai munkák, építési költségszakértői munka komplex megbízásai a bírósági per kiváltását lehetővé teszik, majd igazságügyi közvetítők, jogászok, ügyvédek, vagy közokirat miatt közjegyzők szakmai munkájával lezárhatóak!

Lakás, ház komoly kár miatti vitái, építkezés és társasház alapító okirat változása vita, csőtörés és falrepedés, költségek peres ügyei!

T: 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h) Keresse irodánkat, szakértői teamünket!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.