Főoldal » Fiatal feltalálók pályázatait várják…

Fiatal feltalálók pályázatait várják…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Magyar Innovációs Szövetség 22. alkalommal hirdette meg az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az MTVA közreműködésével.

Egyénileg vagy kétfős csapatba szerveződve pályázhat minden 1992. október 1. és 1999. augusztus 31. között született fiatal. Az egyetemisták, főiskolások közül csak elsőévesek vehetnek részt a versenyen.

Pályázni lehet műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai és matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató- vagy fejlesztő-, illetve tudományos munka eredményével.

A nyertesek értékes folytatólagos vagy egyszeri ösztöndíjban részesülnek, és számos nemzetközi versenyen, szakmai utazáson vehetnek részt.

A kidolgozandó vagy megoldandó feladat legfeljebb 2 oldalas vázlatát doc formátumban kell eljuttatni adathordozón vagy e-mailben 2013. január 7-én 15 óráig a verseny titkárságára.

A bemutatásra alkalmas pályaműveket 2013 júniusában kétnapos kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők, illetve szeptemberben is bemutatják azokat a Kutatók Éjszakáján.

A részletes felhívás és további információk a www.innovacio.hu weboldalon olvashatók.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.