Főoldal » Gyakornoki program

Gyakornoki program

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A felsofokon.hu szakmai blogmagazin gyakornoki programot hirdet minden érdeklődő számára, aki a növénytermesztés és növényvédelem iránt nyitottságot érez!

A jelentkezési határidő meghosszabbítva október 15-ig.

Jelentkezni lehet: palvolgyi.benedek@felsofokon.hu-n.

A program célja, hogy lehetőséget adjunk a hallgatóknak és frissen végzett diplomásoknak arra, hogy kipróbálják magukat az online agrár újságírás világában, naprakész tudást szerezzenek az általuk választott területről és megismerkedjenek egy internetes újság szerkesztőségi munkájával.

A gyakorlat során, amely 2011. július 15-től indult, a jelentkezők az Agrár szakmai terület vezetőjének irányításával kapcsolódnak be a szerkesztőség munkájába. Heti rendszerességgel a Dow AgroSciences Hungary Kft-vel egyeztetett témakörben készítenek különböző anyagokat. A program térítésmentes, azonban törekvéseink szerint a megfelelő színvonalú írásokat publikáljuk. A félév végén elismerő oklevelet állítunk ki a program sikeres résztvevőinek.

Részvételi feltételek:

– Megkezdett 4. szemeszter

– 20 – 35 év közötti életkor

– Legalább egy idegen nyelv magas szintű ismerete

– Számítógép-kezelési alapismeretek

– Agrár – növényvédelem, szántóföldi növénytermesztés, kertészet – témákban benyújtott évfolyamdolgozat, publikáció vagy más szakmai, illetve tudományos tevékenység előnyt jelent.

Választható területek:

– Vetőmag

– Szántóföldi növénytermesztés

– Kertészet

A jelentkezők idegennyelvű életrajzukat, magyar nyelvű motivációs levelüket és egy, az általuk választott témakörben készített maximum 5000 karakter hosszúságú, képek nélküli próbacikket – a választott terület és források pontos feltüntetésével – az info@felsofokon.hu email címre küldjék, word formátumban.

Az első kör után az adott területre jelentkezők számának függvényében előfordulhat, hogy a Dow AgroSciences koordinálásával további feladatot is kap a pályázó, juttatás ellenében, külön megállapodás alapján.

Érdeklődni lehet:

dr. Pálvölgyi Benedek

főszerkesztőség, +3630 590 6549

A SZAKMAI  BLOGMAGAZIN

Felsőfokon a hallgatókért Kutató, Fejlesztő és Kommunikációs Közhasznú Nonprofit Kft

1093. Budapest, Közraktár u. 12/a

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.