Főoldal » HIPA programok…

HIPA programok…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) ingyenes befektetés-ösztönző tevékenységének szerves részét képezi azon beruházási projektek feltérképezése, szakmai minősítése és a potenciális befektetők felé való népszerűsítése, amelyek megvalósulásához külső finanszírozási forrás, illetőleg pénzügyi vagy szakmai partner bevonása szükséges. Ezen projekteket a Hungarian Investment Projects (HIP) – Magyar Befektetési Projektek – portfóliója tartalmazza.

A portfólióba bekerült projektek előzetes, objektív szűrési rendszer alapján minősítésre kerülnek. Ennek eredményeként kizárólag magas megvalósíthatósági potenciállal rendelkező, pénzügyileg alátámasztható projektek kerülnek a befektetők részére kiajánlásra. Fontos kiemelni, hogy a programba való bekerülés még nem garantál pozitív befektetői döntést.

A potenciális pénzügyi vagy szakmai befektetők elérésében a HIPA szakemberein kívül a külügyi hálózat világszerte 105 helyszínen jelen lévő munkatársai, szakdiplomatái is segítséget nyújtanak. Direkt megkeresés esetén az érdeklődésnek megfelelő projektek leírását a HIPA munkatársai a befektető rendelkezésére bocsájtják, emellett célzott szakmai rendezvényeken is rendszeresen bemutatásra kerül az összeállított anyag.

Projektjeik jelenleg 5 ágazatra összpontosulnak:

– Ingatlan,

– Mezőgazdaság és élelmiszeripar;

– Gyártás;

– Zöldipar;

– Innováció.

A portfolióban található aktuális projektekről az érdeklődők a HIPA honlapján tájékozódhatnak a www.hipa.hu címen.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.