Főoldal » Ingatlanok adásvétele – ár, határidő vita és per megoldása Felsőfokon!

Ingatlanok adásvétele – ár, határidő vita és per megoldása Felsőfokon!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Hazai ingatlanok árai emelkednek, sajnos az építő vállalkozások száma kevesebb, vita és per száma nő.

Marketing és hangzatos elnevezések övezik az új építésű társasházak terveit, majd értékesítéseit.

 

Új ingatlan megvétele, használt ingatlan adásvétele számos szakma, több szakterület kérdéseit teszi fel az ingatlanok adásvétele alatt, melyre irodánk szakmai teamja évtizedek óta ad stabil válaszokat a jogvita, vagy bírósági per jó megoldásához!

(Tervek és teljesítések vitái, telek és földmérés kérdései, adó és illeték jogvita, szerződés megszegése perek stb.)

 

Piaci gyakorlatunkban világosan kiértékelhető, hogy az ingatlanok adásvétele jogvitái több szakterület kooperációjában, csapatmunkában oldhatóak meg hatékonyan, költségkímélően 2017-ben.

Új építésű társasházak tervek alapján, vagy részleges műszaki készültséggel való ingatlan adásvételei komoly kockázatokat jelentenek a vevőknek.

 

Ingatlan adásvétel előtt keresse meg szakirodánkat (Team tagjai:Igazságügyi szakértők – építési költségszakértők – ingatlanforgalmi szakértők – jogászok – jogvita rendező szaktárgyalók – ügyvédek – közgazdász stb.), peres kockázatok, felmerülő és gyakori konfliktusok konzultációjára.

 

Ingatlanokkal vita, majd bírósági per előfordul Balaton melletti apartmanoknál, vidéki városokban épített új társasházaknál, de a fővárosban a nagy társasházak adásvételeinél is.

 

 

Egy adásvételi szerződés kockázatai, csak az ügyletben semmilyen módon nem érintett, a jogviták lezárását jól ismerő szakemberekkel mérhető fel hatékonyan és részletesen.

Árak és műszaki készültség szakembereink nélkül , a vevő számára nehezen kiértékelhető, ahogy az ilyen vita tárgyszerűsége…………..

 

Egyedül vásárlók számára a szakembereink jelenléte, adásvétel előtti kockázatok megbeszélése velük -a későbbi károkat, bírósági pereket előzi meg!

 

Ingatlan adásvétel a vevő számára valós kockázatokat rejt, s a tapasztalat ingatlanfejlesztők, ingatlanforgalmazók ezt néha kihasználják.

Törekedjen a biztonságra, törekedjen a felmerülő perek megelőzésére szakmai team bevonásával, szakemberek segítségével!  Ne felejtse el egyetlen vevő sem, mielőtt önállóan próbál ingatlant venni – “Eső után köpönyeg!”

 

Megbízásokat a konkrét ingatlan adásvételek előtt, kialakuló peres ügyek előtt, vagy folyó bírósági perekben az egész országból elfogadjuk a bírósági per kiváltása érdekében.

Közvetlen ügyfélszolgálati időpont kiválasztás lehetősége a jogviták, peres ügyek megoldása érdekében!

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu

( Több, mint 70.000 olvasó szakmai magazinunk az Első Kézből – Perek, viták ma!)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.