Főoldal » Innovatív ötleted van? – Az Invitech pályázata támogat

Innovatív ötleted van? – Az Invitech pályázata támogat

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Invitech Solutions október elején ismét meghirdette az egyik legnépszerűbb hazai innovációs pályázati programot, az InnoMax Díjat. A kezdeményezés célja, hogy komoly, érdemi támogatással segítse valóra váltani azokat az ötleteket, amelyek jobbá tehetik mindennapjainkat, így az idén már nyolcadik alkalommal kiírt pályázaton két – Business, valamint Nonprofit és civil – kategóriában lehet indulni 2017. október 31-ig.

 

A Nonprofit és civil kategóriába nevezett pályázatok elbírálását az előző évi tapasztalatok és a sok pozitív visszajelzés eredményeképpen idén is a Magyar Adományozói Fórum bonyolítja le. A pályázatra ezúttal is bármely civil és nonprofit szervezet benevezheti kreatív projektötleteit, amennyiben azok infokommunikációs vagy információtechnológiai megoldásokkal teszik élhetőbbé környezetünket, legyen szó fenntarthatóságról, oktatásról, egészségügyről, felzárkóztatásról vagy éppen esélyegyenlőségről

 

A Business kategóriában olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási-, fejlesztési ötletek vagy projekttervek bemutatását várja az Invitech, amelyek felhasználása nem csak a pályázó, hanem mások üzleti sikereihez is hozzájárulhat. Itt a vállalatok mellett, a különböző intézmények pályázatait is szívesen fogadja a neves szakemberekből álló zsűri, akiknek listáját az év végéig hozzák nyilvánosságra. A kategóriában mérettől függetlenül bármely hazai vállalkozás vagy intézmény elindulhat.

 

Az üzleti infokommunikációs megoldásszállító szemlélete a pályázatban is megjelenik: célja, hogy a kitalált ötleteket lehetőség szerint minél nagyobb arányban sikerüljön hazánkban megvalósítani. A tavalyi évben 160 nevezés érkezett és volt pályázó, aki 2 millió forint összegű támogatást kapott fejlesztéseihez. Az Invitech Solutions a pénzügyi támogatás mellett a szakmai konzultáció lehetőségét is felajánlja a nyerteseknek.

 

Jelentkezési határidő: 2017. október 31.

További információ: https://www.invitech.hu/innomax/hu/fooldal

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.