Főoldal » Iskolakertekért Alapítvány pályázati felhívása

Iskolakertekért Alapítvány pályázati felhívása

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Pályázat címe: Iskolakerthez kötődő téli tevékenységek ötlettára

Pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely olyan közösség, mely kertet művel gyerekek aktív bevonásával, saját területen vagy külső helyszínen és a pályázó tagja az Iskolakert-hálózatnak.

Az Iskolakert-hálózathoz való csatlakozás módja itt olvasható:

www.iskolakertekert.hu/iskolakert-halozat/csatlakozas

Pályázat célja: Általában kevés konkrét teendő akad télen a kertben, mégis számtalan lehetőség van arra, hogy folyamatossá tegyük kapcsolatunkat a kerttel azáltal, hogy az iskolakerthez szorosan köthető tevékenységeket végzünk a gyerekekkel.

Jelen pályázatunkkal arra szeretnénk ösztönözni a kertvezetőket, hogy írják le, mutassák be télen végzett munkájukat, hogy azok mások számára is példaértékű, jó ötletet adó tevékenységek lehessenek.

Célunk megtalálni, és közkinccsé tenni azokat a legötletesebben, legsokoldalúbban megélhetővé tett télen végzett tevékenységeket, amelyek szorosan kötődnek a saját iskolakerthez.

A megvalósítás kapcsolódhat tanórákhoz, szakköri foglalkozásokhoz, illetve lehet hosszabb időszakot lefedő több alkalmas tematikus eseménysorozat is.

A pályázat nyereményei:

I. helyezett – Rédei Kertimag Zrt. támogatásaként, annak adott, árukészletéből választhat (vetőmagok, kerti szerszámok és eszközök) 100 000 Ft erejéig

II. helyezett – a Garden Kertészet Kft. támogatásaként, annak adott árukészletéből választhat 50 db évelő növényt (cserjék, virágok, fűszernövények)

III. helyezett – belépőjegy a Duna-Ipoly Nemzeti Park Sas-hegyi interaktív kiállítására, a kilátóra és egy másfél órás élmény túra, vezetéssel (max 30 gyerek számára)

A nyereményhez jutás módja: személyesen egyeztetve a nyertesekkel

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. március 10.

A pályázat benyújtásának módja: elektronikusan az info@iskolakertekert.hu címre.

A pályázat bevezetőjében kérjük röviden bemutatni:

  • az iskolakertet, az alábbi szempontok szerint: iskola pontos neve, címe, pályázati kapcsolattartó neve, telefonszáma, e-mail címe, a kert mióta működik, kert nagysága és jellege, foglalkozások rendszere (milyen tanóra, szakkör, stb.) és azokon résztvevő diákok száma,
  • a leírt téli tevékenységek milyen iskolai idő- és tantárgy keretben valósultak meg, azok hogyan kapcsolódnak és erősítik a későbbi szabadtéri kerti tevékenységet
  • a leírt tevékenységekbe milyen korosztályt és kb. hány gyereket vontak be, milyen időtartamra

A pályázatok bírálatának határideje: 2017. március 16.

A nyertes iskolák nevének megjelentetése a www.iskolakertekert.hu oldalon történik, valamint a döntésről a kapcsolattartó személy elektronikus értesítést kap.

A pályázat benyújtásával kapcsolatos kérdéseit elküldheti az info@iskolakertekert.hu címre.

Iskolakertekért Alapítvány

www.iskolakertekert.hu

http://www.facebook.com/iskolakertekert

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.