Főoldal » Királyi szállás a királyok városában

Királyi szállás a királyok városában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Székesfehérvár város említésekor elsőként a királyi jelző jut eszünkbe. A város méltán viseli az előkelő megkülönböztetést és ezer évet is meghaladó múltjában a fiatalabb generációt képviseli a közel 200 éves patinás műemlék épület, a város legrégebbi szállodája. Kívül és belül megújulva, a város legújabb szállodájaként nyitotta meg újra kapuit, nevéhez méltó pompával büszkélkedve. Ideális környezetben, a történelmi Belváros központjában, a sétálóutca elején, a festői Zichy liget mellett található.

A klasszicista stílusú, négycsillagos Hotel Magyar Király 79 szobával és 4 lakosztállyal várja a vendégeket, kiemelkedő szállásélményt nyújtva számukra. Ízlésesen és magas színvonalon berendezett szobái belsőépítészetükben a korhű irányzat modern és kényelmes megnyilvánulásai. 

A belső környezet a kő, a fa, a fém és az üveg használatának harmóniáját sugározza, megteremtve ezzel egy rendkívül elegáns, mégis modern megjelenés

A szálloda kiváló helyszínt biztosít konferenciák, rendezvények lebonyolítására. 400 fő befogadóképességű konferenciaterem, három részre szekcionálható rendezvényterem és különleges események magtartására alkalmas trónterem, magas színvonalú technikai berendezések biztosítják a sikeres megvalósulást.

A hotel étterme tradicionális- és reform ételek széles választékával garantálja a zavartalan kulináris élményt. A XIX. század hangulatát idéző „Királyi Borozóban” a magyar történelmi borvidékek különlegességei szolgálják az élvezetes kikapcsolódást.

A szállodában minden egy helyen megtalálható, ami a vendéglátás, a szépség, kényelem és kikapcsolódás fogalmához tartozik

   “Székesfehérvár a királyok városa, a Hotel Magyar Király**** a város királyi szállodája.”

Hotel Magyar Király***** honlapja

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.